Navigatie

Privacyverklaring

21 december 2018

Je privacy is voor Zo Joann van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.zojoann.shop.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Zo Joann.

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij je naam, e-mailadres, telefoonnummer en ip-adres.  Deze hebben wij nodig vanwege het contact die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Gastenboek

Met het gastenboek-formulier kun je ons berichten sturen over ervaringen die je hebt gehad met onze diensten en producten. Hiervoor gebruiken wij je naam, e-mailadres en ip-adres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Afhandelen webshopbestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij je te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over jouw betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Hier hebben wij een legitiem belang bij, deze gegevens hebben wij namelijk nodig om jouw bestelling goed te kunnen verwerken. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Mislukte of geannuleerde webshopbestellingen

Wanneer je bij ons een bestelling annuleert of wanneer een bestelling mislukt, kunnen er persoonsgegevens worden opgeslagen. Hiervoor kunnen je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres verwerkt worden. Hier hebben wij een legitiem belang bij, deze gegevens hebben wij namelijk nodig om uw bestelling alsnog goed te kunnen verwerken of om je op weg te helpen met jouw bestelling. Wij bewaren deze informatie maximaal 2 jaar.

Mijn account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. Je kunt via uw accountinformatie aanpassen wanneer je dat wilt.

Reclame

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Gegevens worden uitsluitend gedeeld met partners voor zover het noodzakelijk is om een bestelling goed te kunnen uitvoeren. Je persoonsgegevens worden onder geen enkele andere voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen verstrekt, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van bepaalde cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige zaken van onze website werken dan niet goed meer.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Zo Joann
Mheneweg Noord 21
8097 PJ, Oosterwolde
info@zojoann.nl
06-52600607

© 2016 - 2019 Zo Joann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel